Uitnodiging accepteren voor een halfopen/halfgesloten groslijsten

Voor opdrachtnemers

In dit artikel wordt stap voor stap benoemd wat je moet doen om een uitnodiging voor inschrijving op halfopen/halfgesloten groslijsten van een opdrachtgever te accepteren. 
Nadat je deze uitnodiging hebt geaccepteerd verschijnt de opdrachtgever in je lijst met opdrachtgevers (Tab 'Aanmeldingen') en kun je inschrijven op de groslijsten bij deze opdrachtgever. 

Vaak ontvang je van de opdrachtgever een mail met uitnodiging met hierin de unieke link en hetzelfde stappenplan omschreven.

1. Log in op je account. Heb je nog geen account voor de software? Volg dan eerst deze handleiding: Account aanmaken als opdrachtnemer
Kom je na het inloggen in het Qfact (voor Better Performance) gedeelte van de software? Klik dan eerst op de knop 'Naar groslijsten EMVI'. Zie onderstaande afbeelding:

2. Ga naar het 'Groslijsten' of 'EMVI' gedeelte van de software. Kopieer en plak de unieke uitnodigingslink die je hebt ontvangen van de opdrachtgever in een (tweede) tabblad van dezelfde internetbrowser en open deze. Zie ook onderstaande afbeelding:

Let op! Op de unieke uitnodigingslink klikken zonder eerst in te loggen en in het 'Groslijsten' of 'EMVI' gedeelte van de software te zitten, heeft geen zin. De link werkt dan niet.

3. Accepteer de uitnodiging. De uitnodiging verschijnt nu in beeld. Klik op 'Accepteren'. 

4. Upload de gevraagde documenten. Nadat je op 'Accepteren' hebt geklikt, zul je de opdrachtgever op de pagina 'Aanmeldingen' zien staan en kun je de gevraagde documenten uploaden en je aanmelden voor de groslijsten van deze opdrachtgever.

Voor meer uitleg over de vervolgstap in dit proces, zie de volgende handleiding: Aanmelden voor een groslijst en documenten uploaden