Projectgegevens invoeren

Voor opdrachtgevers

Wil je de projectgegevens van een bestaand project invoeren? Ga dan naar de projectenpagina via het menu.

Zoek het project in de lijst met actieve projecten en klik erop (of klik op het blauwe pijltje en vervolgens op 'Naar project') om het project te openen.

Wanneer je een project aanmaakt, word je automatisch de projecteigenaar. Dit kun je ook terugzien in het project. In het begin is alleen de naam van het project bekend. Je kunt meer gegevens toevoegen door op de knop 'Aanpassen' te klikken. Hiermee kun je nieuwe gegevens invoeren of bestaande gegevens wijzigen. Anders wordt dit gaandeweg het selectieproces automatisch toegevoegd.

In de projectgegevens kun je onder andere de projectnaam aanpassen. Let op: Zodra je de selectie start, is het niet meer mogelijk om de naam van het project te wijzigen.

Zodra de selectie is afgerond, kun je een contactpersoon kiezen, een eerste beoordelingsdatum invoeren of een beoordelaar selecteren.

Je kunt alleen een opdrachtnemer toevoegen die staat ingeschreven op jullie groslijst. Aan een selectie koppel je ook een groslijst, waardoor deze niet handmatig toegewezen kan worden. Lees hierover meer in het artikel 'Selecties'.

Vergeet niet om na het aanbrengen van wijzigingen deze op te slaan door op de knop 'Bewaren' te klikken.