Aanpassen KvK nummer en/of vestigingsnummer

Hoe pas ik het KvK-nummer of vestigingsnummer aan?

Helaas kun je het KvK-nummer of het vestigingsnummer in de software niet zelf aanpassen. 
Je kunt hiervoor een verzoek naar ons sturen zodra de gegevens bij de KvK up-to-date zijn. Wij verifiëren de (nieuwe) gegevens namelijk met de gegevens die bij de KvK bekend zijn. Stuur ons je verzoek zodra de nieuwe gegevens bij de KvK up-to-date zijn en vermeld in je verzoek zowel de oude als de nieuwe gegevens.
De vervolgacties verschillen per situatie.

Let op! Eventuele (Better Performance) scores gaan niet mee als de vestiging verandert. Maak hier dus vooraf afspraken over met de desbetreffende opdrachtgever(s) en leg deze afspraken schriftelijk (bijvoorbeeld per mail) vast. Wij kunnen namelijk Better Performance scores overzetten als hierover afspraken zijn gemaakt met de opdrachtgever en zullen je vragen deze afspraken (schriftelijk) te overleggen.

Let op! Wacht met het uitschrijven van je bedrijf met de oude KvK (Uitschrijven groslijsten) totdat de vervolgacties duidelijk zijn en deze aan je teruggekoppeld zijn vanuit de Helpdesk. Hierna kan je eventueel aanmelden met de nieuwe KvK (Aanmelden voor een groslijst en documenten uploaden).