Reageren op interesseverzoeken

Voor opdrachtnemers

De opgegeven correspondent (zie ook correspondentiemailadres aanpassen) ontvangt een e-mail zodra er een project is gepubliceerd door de opdrachtgever waarop je bedrijf kan reageren.

In het 'Groslijsten' of 'EMVI' gedeelte van de software (te herkennen aan de blauwe balk bovenaan) vind je onder het menu-item 'Interesseverzoeken' de interesseverzoeken voor projecten en de mogelijkheid om daarop te reageren.

Let op! Het doorgeven van je interesse bij een interesseverzoek duurt soms even. Wacht tot de pagina volledig is geladen om te voorkomen dat je interesse niet geregistreerd wordt. 
Wil je weten of je interesse goed is doorgekomen? Kijk dan bij de tab 'Interesseverzoeken' onder de kop 'In behandeling en gesloten projecten' in de kolom 'Log'. Zie ook onderstaande afbeelding.
 

Wist je dat 'Geen interesse' aangeven op een interesseverzoek ook kan betekenen dat het project qua planning niet uitkomt? Het betekent niet dat je geen interesse hebt in het project zelf. Het is helaas niet mogelijk om een toelichting te geven als je geen interesse aangeeft. Mocht je een toelichting willen geven, kan je hierover contact opnemen met de opdrachtgever.


Onder de kop 'In behandeling en gesloten projecten' vind je alle projecten waarop je hebt gereageerd (wel interesse of geen interesse) en het selectieresultaat (wel of niet geselecteerd) terug. Je kunt de weergave van de 'In behandeling en gesloten projecten' wijzigen (bijvoorbeeld de meest recente projecten eerst) door op het icoontje naast 'Einddatum' te klikken. Zie ook onderstaande afbeelding.