Niet akkoord naar aanleiding van gesprek/ In revisie gaan

Als beide partijen de Better Performance-vragenlijst hebben vastgesteld, gaan zij over naar de gespreksfase. In deze fase kun je in revisie gaan. Wanneer je naar aanleiding van het gesprek kiest voor 'Niet akkoord', komt het formulier in revisie te staan en kan de tegenpartij zijn antwoorden aanpassen. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om afspraken vast te leggen.

Om in revisie te gaan geef je 'Niet akkoord' naar aanleiding van het gesprek:

Let op! De partij die 'Niet akkoord' geeft, is afhankelijk van de andere partij om de gewenste aanpassingen door te voeren! Je kunt namelijk alleen je eigen ingevulde antwoorden aanpassen

 

Dus in het bovenstaande voorbeeld is de opdrachtgever niet akkoord met de ingevoerde antwoorden van de opdrachtnemer over de opdrachtgever. Het is dus aan de opdrachtnemer om de afgesproken aanpassingen in de vragenlijst over de opdrachtgever door te voeren.


Zie ook de instructievideo Better Performance; vanaf 12:15 wordt het proces van in revisie gaan nader uitgelegd:

Neem contact op met de Helpdesk als je ergens tegenaan loopt tijdens het in revisie gaan, of als de tegenpartij al akkoord heeft gegeven op de vragenlijst maar hij toch nog zijn antwoorden wilt aanpassen.