Een collega uitnodigen in de EMVI omgeving

Voor opdrachtgevers

Als je een collega wilt uitnodigen om een account aan te maken in de software, dan kun je dat doen in het gedeelte van de software met de naam 'Groslijsten' of 'EMVI' (herkenbaar aan de blauwe balk bovenaan). 
Houd er rekening mee dat je hiervoor de rol van 'beheerder' moet hebben binnen de software.

Voor opdrachtgevers

Een collega uitnodigen doe je door de onderstaande stappen te volgen:

1.    Log in https://app.qfact.nl/. Ga na het inloggen naar 'Naar Groslijsten'. Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, logo

Automatisch gegenereerde beschrijving

Let op! Neem je niet het 'groslijsten en selecties' gedeelte van de software af wat 'EMVI' wordt genoemd bij ons dan zie je niet deze knop. 
Volg dan deze handleiding om een collega uit te nodigen voor de software: Een collega uitnodigen in Qfact Better Performance

2.    Navigeer via de blauwe balk bovenaan naar 'Organisatie' en 'Organisatie gebruikers'. Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, Merk

Automatisch gegenereerde beschrijving

3.    Klik op 'Voeg gebruikers toe'. Afbeelding met tekst, Lettertype, logo, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

4.    Vul de gegevens van je collega in (let op dat je geen opdrachtnemers via deze weg uitnodigt) kies de gewenste rol en klik op 'Verstuur uitnodiging'.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Je collega ontvangt nu een activatielink per e-mail om een account aan te maken die gekoppeld is aan je organisatie.

 

Als jullie zowel toegang moeten hebben tot het 'Groslijsten' of 'EMVI' gedeelte van de software (herkenbaar aan de blauwe balk bovenaan) als tot het Qfact (voor Better Performance) gedeelte van de software, raden wij aan om het beheer van collega's altijd in het groslijsten (EMVI) gedeelte van de software te doen. Vanuit dit gedeelte worden gebruikers namelijk automatisch gesynchroniseerd naar het Qfact gedeelte van de software. Dit werkt helaas niet andersom.

Maakt jullie organisatie enkel gebruik van het Qfact (voor Better Performance) gedeelte van de software?
Volg dan de volgende handleiding voor het uitnodigen van collega's: Een collega uitnodigen in Qfact (voor Better Performance)