Aanmelden groslijst na uitnodiging vanuit de software

Voor opdrachtnemers

Opdrachtgevers kunnen ook vanuit de software een uitnodiging voor inschrijving van een groslijst sturen.

Als je een uitnodiging ontvangt, let dan op wanneer je bedrijf meerdere vestigingen heeft:
Het account waarmee je inschrijft dient gekoppeld te zijn aan het KVK én KVK-vestigingsnummer waarop je de uitnodiging ontvangen hebt. De uitnodiging is alleen geldig voor deze vestiging en zal alleen verschijnen wanneer je met deze vestiging inlogt.

1. Log in op je account. Heb je nog geen account voor de software? Volg dan eerst deze handleiding: Account aanmaken als opdrachtnemer
Kom je na het inloggen in het Qfact (voor Better Performance) gedeelte van de software? Klik dan eerst op de knop 'Naar groslijsten EMVI'. Zie onderstaande afbeelding:

2. Ga naar het 'Groslijsten' of 'EMVI' gedeelte van de software. Je komt altijd vanzelf op de pagina 'Aanmeldingen' terecht. Onder de kop 'Openstaande uitnodigingen' zie je uitnodiging van de desbetreffende opdrachtgever, zie ook onderstaande afbeelding:

3. Voltooi de aanmelding. Upload hier de gevraagde documenten en vul, indien hier om gevraagd wordt, de vervaldatum en het referentiebedrag in. Klik op 'Registreer voor deze Groslijst' om de aanmelding te voltooien. Je aanmelding krijgt nu de status 'Controleren'. De opdrachtgever ontvangt een bericht van jouw aanmelding en zal deze gaan controleren.

Let op! Totdat je je groslijstaanmelding hebt voltooid door op de knop 'Registreer voor deze Groslijst' te klikken, ziet de opdrachtgever jouw aanmelding niet. Ook de correspondentiefunctie werkt pas zodra je je aanmelding hebt voltooid.

In het volgende artikel vind je uitleg over documentstatussen: Uitleg over documentstatussen

In het volgende artikel vind je uitleg over de mogelijkheid om binnen de software met een opdrachtgever te communiceren: Communiceren met opdrachtgevers via de software