Selectie maken als opdrachtnemer al bekend is

Voor opdrachtgevers

Let op: Afhankelijk van het specifieke beleid van jouw organisatie kunnen er kleine verschillen zijn tussen de voorbeelden in onze helpdeskartikelen en de daadwerkelijke werking van de software. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat het handmatig selecteren van een opdrachtnemer voor het uitvoeren van een selectie mogelijk is, of dat het peilen van interesse bij opdrachtnemers plaatsvindt ná het uitvoeren van de selectie in plaats van vooraf. Controleer daarom zorgvuldig de selectiemethode en het selectiebeleid van jouw eigen organisatie. Bij vragen hierover kun je intern contact opnemen met de beheerder.

Zoek het project in de lijst met actieve projecten en klik erop (of klik op het blauwe pijltje en vervolgens op 'Naar project') om het project te openen.

Selecties kunnen alleen binnen een project worden aangemaakt. Kies in het project waarin je een selectie wilt maken voor 'Verder met opdrachtnemer bepalen'.

 

Klik vervolgens op 'Opdrachtnemer al bekend, handmatig aanwijzen (bijv. Openbare aanbesteding of alleen prestatiemeting)'.

Kies vervolgens de groslijst waaraan je het project wilt koppelen, bijvoorbeeld ten behoeve van een prestatiemeting. Voer daarna de onderstaande velden in en klik op 'Aannemer aan project koppelen'.

Je kunt nu een prestatiemeting opstarten.