De berichtenfunctie

Voor opdrachtgevers

Naast de correspondentiefunctie om met één specifieke opdrachtnemer te communiceren binnen het Groslijsten- of EMVI-gedeelte van de software (lees meer hierover in het artikel: Communiceren met opdrachtnemers binnen de software), kun je ook een algemeen bericht opstellen om te versturen naar:

  • Alle opdrachtnemers
  • Alle opdrachtnemers op een specifieke groslijst
  • Opdrachtnemers met een specifiek interessegebied

Je vindt deze functie door via het menu naar 'Bericht' te gaan en vervolgens te klikken op 'Nieuw bericht'. Opdrachtgevers gebruiken deze functie bijvoorbeeld om opdrachtnemers op de hoogte te stellen van een wijziging in een eis voor groslijstaanmeldingen.

Let op: Het is alleen mogelijk om berichten te sturen naar de bovenstaande groepen opdrachtnemers. Het is dus helaas niet mogelijk om met deze functie bijvoorbeeld een bericht te sturen naar de opdrachtnemers van een specifieke selectie.

Stel je bericht op en selecteer via de dropdown de gewenste groep opdrachtnemers aan wie je het bericht wilt versturen. Als alles is ingevuld, klik je op 'Opslaan'. Je bericht staat nu klaar als concept onder de kop 'Berichten' en moet nog wel verzonden worden. Klik op de knop om het bericht naar de opdrachtnemers te verzenden.

Tip: Vul je eigen e-mailadres in het BCC-veld in, zodat je kunt zien hoe de opdrachtnemers de e-mail ontvangen en je de e-mail zelf ook ontvangt.